Dieta Cud

Czyli jak schudnąć. Sposoby na szybkie i skuteczne odchudzenie się, metody naturalne oraz tabletki na stratę masy. Wasze dyskusje.

Moderator: Moderator

Dieta Cud

Postprzez lukasz84rok » 2008-03-05, 14:49

Dostałem od znajomej dietę która podobno jest skuteczna. Z tego co wiem ona kiedyś była puszysta a teraz ja jestem zaskoczony bo jest naprawdę szczupła. Może naprawdę ta dieta jest skuteczna warto spróbować ale chce się nią podzielić z wami ta dieta trwa 2 tygodnie.
Podaje produkty, które wchodzą w skład tej diety:
Baza i najważniejsze produkty:
pomidor, papryki, ogórek kiszony ewentualnie każde liściaste : kapusta i sałata
Te produkty są skuteczne wtedy jak je łączymy razem np. w postaci surówki i sałatki.
po każdym posiłku 0.5 greifrut
jeść 5 x dziennie co 3-4 godziny
pić 1.5 l. wody nie gazowanej
Cytryna i czosnek
2 jajka na twardo
pierś z kurczaka gotowana
tuńczyk
Zakaz jedzenia!!! :słodyczy, pieczywa, ziemniaków i innych produktów które nie są wymienione ponieważ może to zaburzyć naszą przemianę materii i dieta nie będzie skuteczna.
Zalecany: Spacer, aerobic, Rower itp.
Mam nadzieje że wam ta dieta pomoże skoro mojej znajomej pomogła to musi być skuteczna jeszcze raz dodaje że ta dieta została sprawdzona.
Możecie napisać jakie diety wy stosujecie.
Pozdrawiam Łukasz
lukasz84rok
Początkujący

Postprzez Eunice » 2008-03-05, 19:38

lukasz84rok napisał(a):Z tego co wiem ona kiedyś była puszysta a teraz ja jestem zaskoczony bo jest naprawdę szczupła.

a to ta znajoma co miałeś się z nią umówić, a się bałeś???

Ja nie stosuje żadnych diet bo nie sa mi potrzebne heh, ale czytając ten skład możliwe, ze jest skuteczna... A tak apropo warto również wypić duszkiem szklanke wody mineralnej niegazowanej przed każdym posiłkiem, w ten sposób oszukujemy żołądek i nie chce nam się aż tak bardzo jeść... :mrgreen:
Ostatnio edytowano 2008-03-06, 16:07 przez Eunice, łącznie edytowano 1 raz
-Co znaczą te chmury na Twoim życiowym Niebie?
Przecież jesteś taka szczęśliwa...
-Te chmury są po to,
By Słońce nie raziło mnie zbyt mocno w oczy.

;***
Eunice
ExtraUser

Postprzez lukasz84rok » 2008-03-05, 21:48

Nie to nie jest ta znajoma tylko inna mieszka blisko mnie można powiedzieć obok jest moją sąsiadką.I ona jest znacznie starsza ode mnie.pozdrawiam Łukasz
lukasz84rok
Początkujący

Postprzez Eunice » 2008-03-08, 19:46

lukasz84rok napisał(a):Nie to nie jest ta znajoma tylko inna mieszka blisko mnie można powiedzieć obok jest moją sąsiadką

a ta co chcesz z nią być stosuję tą dietę czy jak??? Sa jakieś efekty, bo skoro ta druga kumpela schudła to chyba dieta działa??
-Te chmury są po to,

;***
Eunice
ExtraUser

Postprzez lukasz84rok » 2008-03-08, 20:47

Jeśli chodzi o to czy stosuje tą diete to odpowiem że teraz nie powiedziała że zacznie ją stosować bo ta dieta którą mam kończy po świętach a ona ma zasady by nie przerywać diety ale powiedziała że po świętach zacznie tą diete.
lukasz84rok
Początkujący

Postprzez Eunice » 2008-03-08, 21:09

No to mogę tylko trzymac kciuki... A pomaga jej tamta dieta???
-Te chmury są po to,

;***
Eunice
ExtraUser

Postprzez Neti » 2008-05-07, 22:01

Ja teraz cudownie się męczę na cudownym dietowym cudzie jakim jest cudowna a jakże dieta cudownie kopenhaska :-P
Walczę o wakacje w czekoladowym SPA! Będę wdzięczna za Wasze głosy -> http://satynowarandka.pl/randka/Lalka
Neti
Nowicjusz

Postprzez eFcA » 2008-05-09, 21:26

ehh.. a ja nie mogę się odchudzać :P moja mama jak się dowiedziała, że mam anemie to szok xD nie ma mowy o tym, że jestem na diecie ehh :/ a szkoda :/
usatysfakcjonowana. xD
bądź.! uaah.! zostań.! tylko dla mnie.! ..*..
będzie różowo nam. tylko zostań i poproś ładnie dziś.!;*
eFcA
Rozgadany

Postprzez nutria » 2008-05-13, 21:06

hmmm podstawowe produkty to to co lubię... spróbuję może mi się uda. po ostatniej jogurtowej mam dość a na dokładkę marny efekt :(
nutria
Coś pisze

Postprzez Kani » 2008-05-17, 08:55

najlepsza dieta to "przestań tyle żreć" a co do ćwiczeń to polecam odpychanie sie od stołu :-P

ale to tak w formie żartu, wiadomo że każdy 'rośnie' inaczej ;-)
"There's no love in your violence..."
Kani
Przedziera się

Postprzez redsika » 2008-05-31, 15:01

ja po porodzie nie mogłam zgubić swoich zbędnych kilogramów, obecnie ważę mniej niz przed ciążą o 4kg. jak przestałam się mieścić w swoje stare ubranka to się lekko załamałam. na początku miałam dietkę od dietetyka zaproponowaną. duzo ćwiczyłam, nie jadłam słodyczy a niektóre nawyki żywieniowe do dnia dzisiejszego mi zostały. schudłam w chwili obecnej 11kilo i moje się tylko aby te kilogramy nie wróciły..:)
[url=http://www.slub-wesele.pl][img]http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20050806300117.png[/img][/url]
redsika
Coś pisze

Postprzez monika1986111 » 2008-06-04, 14:38

świetnym sposobem jest zrezygnowanie ze słodyczy i ostatni posiłek do 18...a do tego bardzo bardzo dużo sportu i ruchu:)
monika1986111
Nowy

Postprzez Marta » 2008-11-21, 13:08

Jasne, że ograniczenie jedzenia i aktywne spędzanie czasu będzie tu dobrym rozwiązaniem :-) i z pewnością przyniesie pozytywne rezultaty... wiem to po sobie :-)

A tak dla rozluźnienia słyszałam ostatnio kawał:
- Dieta cud? - tak, jak schudnę to będzie cud ;-)
Marta
Początkujący

Dieta Cud

Postprzez lasuch » 2008-12-14, 18:23

Diety cud to tak naprawdę wymysł tych hollywoodzkich gwiazdek, które by dostać rolę głodzą się jak kretynki. Nie jest to ani zdrowe, ani efektywne dla takich osób które maja ogromna nadwagę. Te gwiazdki dzięki tym dietom chudną tylko kilka kilogramów, czyli tyle ile jest im potrzebne. Naprawdę dobra dieta powinna być opracowana przez lekarza dietetyka. Taka dieta jest odpowiednia do ilości tłuszczu w organizmie, wzrostu, nadwagi itp.

Ostatnio oglądałam program o kobietach, które specjalnie obżerały się, by ich faceci nie odeszli od nich. Takie sytuacje zdarzają się chyba najczęściej w USA. Co jest straszne. Te kobiety tracą zdrowie w imię sławy, bo dzięki temu staja się sławne na stronach internetowych dla mężczyzn lubiących DUŻE kobiety.

Doskonale wiem, że dla niektórych to nie jest śmieszne...ale taka motywacja jet czasami potrzebna, oczywiście dla tych co chcą: http://zletrafiles.pl/galeria,7.html,9
lasuch
Nowy

Postprzez Fantazja » 2009-01-21, 15:05

Diety cud są dobre na krótką metę , zaraz po drastycznym głodzeniu się powracamy do wagi lub jeszcze bardziej tyjemy! Pozatym podstawą odchudzania jest nie tylko dieta, ale przedzewszystkim ruch, ja na schudnijmy.pl znalazłąm dużo ciekawych ćwiczeń które mozna spokojnie wykonywać w domu, pozatym znaleźć tam można mnóstwo porad zawiązanych z odchudzaniem!
Fantazja
Nowy

Następna strona

Powrót do Dieta cud