Pierwszy pocałunek

Każdy z nas pamięta te chwile, w których mieliśmy drugą połowę tak blisko siebie. Wasze historie i sytuacje z życia wzięte, pytania dotyczące życia, porady partnerskie i inne.

Moderator: Moderator

Pierwszy pocałunek

Postprzez lukasz84rok » 2008-02-21, 18:42

Cześć.Może pamietacie swój pierwszy pocałunek u mnie one jeszcze jest przede mną,Jak powinien wyglądać pocałunek.Jak się całować i co zrobić by dziewczyna do końca życia nie zapomniała Twojego pocałunku.
lukasz84rok
Początkujący

Postprzez Eunice » 2008-02-21, 19:15

lukasz84rok napisał(a):u mnie on jeszcze jest przede mną

serio???? :shock: :shock: :shock:

Nie ma konkretnej recepty na dobry pocałunek, to jest sprawa indywidualna... Każdy całuje inaczej... ;-) Ty się chłopie bierz... :-P A każdy pocałunek jest wyjątkowy więc dziewczyna go raczej nie zapomni...
-Co znaczą te chmury na Twoim życiowym Niebie?
Przecież jesteś taka szczęśliwa...
-Te chmury są po to,
By Słońce nie raziło mnie zbyt mocno w oczy.

;***
Eunice
ExtraUser

Postprzez aLehandro » 2008-02-21, 19:36

dziewczyna go raczej nie zapomni..

I dlatego chłopak się pyta jak to zrobić. :-) Od razu uspokajam., Obojętnie jak pocałujesz dziewczynę - będzie dobrze. Musisz tylko pamiętać o kilku sprawach. Spróbuję od myślników:
- nie możesz śmierdzieć fajkami lub alkoholem,
- nie możesz całować na siłę,
- nie zawsze możesz całować publicznie [dziewczyna może się krepować ],
- nie powinieneś wpychać jęzora przy pierwszym pocałunku,
- nie możesz tego traktować jako "bazy do zaliczenia",
- .... <- tutaj dziewczyny Ci dalej dopiszą.. :-P

A teraz co możesz:
- możesz pocałować każdą dziewczynę, która tego chce. Gwarantuję, że i tak zapomnisz, która była pierwsza i do końca życia będziesz kłamał, że pamiętasz. ;-)
- możesz a nawet powinieneś tą dziewczynę objąć. Uczucie jest wspaniałe i to będziesz pamiętać, szczególnie kiedy jej biust zacznie do Ciebie przylegać,
- możesz i powinieneś po pocałunku wyrazić swoją opinię w stylu: "Tak bardzo pragnąłem to zrobić, od pierwszej chwili kiedy Cię ujrzałem." - albo inne ściemnianie.
- możesz dotknąć jej ramienia, najlepiej jak będzie nagie i przejdą ją dreszcze :mrgreen:

I jeszcze:
- po pocałunku nie zadawaj głupich pytań w stylu: " I jak było?"
- nie narzucaj się, bo drugi pocałunek należy do Niej - WARTO poczekać, zobaczysz.
- jeśli nie będziesz miał pewności, czy Ona chce pocałunku spróbuj Ją podejść na sposób np. "Założymy się, że zza zakrętu wyjedzie czerwony samochód? Jak wygram to spełnisz jedno moje życzenie?" Obojętnie jaki pojedzie i tak poproś ją o to, aby zamknęła oczy i delikatnie całuj. Sposób stary jak świat i zawsze działa.
- wszystkie pocałunki są super i nie martw się, że nie wiesz jak całować, itp. BÊDZIE DOBRZE
"What kind of world.. gone be without you."
aLehandro
Coś pisze

Postprzez WarSong » 2008-02-21, 20:30

- możesz a nawet powinieneś tą dziewczynę objąć. Uczucie jest wspaniałe i to będziesz pamiętać, szczególnie kiedy jej biust zacznie do Ciebie przylegać,
- możesz i powinieneś po pocałunku wyrazić swoją opinię w stylu: "Tak bardzo pragnąłem to zrobić, od pierwszej chwili kiedy Cię ujrzałem."

taa a zaraz padnie pytanie, jak się kochać poraz pierwszy

na koniec odwróć się na drugi bok i idź spać :lol:

ja pamiętam bo całowałem się z 2 dziewczynami tylko. Nie jestem całuśny. Miałem ich 4 ;P z aktualną się całowałem i jest rewelka
http://www.fotka.pl/wielkanoc/koszyk/3375554 dorzuc kumpeli jajo, nie bądź skąpy ; )
WarSong
Rozgadany

Postprzez luchos » 2008-02-22, 09:31

Waruuuu a ten Krzysiek czy jakiś tam? Co Cię tak od tyłu brał on całował?

Wy troche mi się wydaje piepszycie*, jak sie chłopak będzie denerwował, a zapewne tak będzie to i tak wszystkiego zapomni. Chłopie, ubierz się, umyj i idź! Nic więcej, po prostu całuj ;]

* W tym wypadku nie przeklinam Obrazek
|||
luchos
Moderator

Postprzez Fox » 2008-02-22, 11:15

musisz mieć pewność że Cię nie spoliczkuje ;p
Fox
Przedziera się

Postprzez jessica » 2008-02-22, 13:14

i za nic, nie wpychaj języka aż do migdałek!
LIFE IS LIFE
jessica
Przedziera się

Postprzez Fox » 2008-02-22, 15:09

w ogóle nie powinien go wpychać ;p
Fox
Przedziera się

Postprzez Eunice » 2008-02-22, 19:50

Fox napisał(a):w ogóle nie powinien go wpychać ;p

No na pierwszym spotkaniu to napewno nie... Tylką ją w ten sposób wystraszysz... Pierwszy pocałunek musi być delikatny... Jak jej się spodoba to drugi będzie należał do niej...
-Te chmury są po to,

;***
Eunice
ExtraUser

Postprzez Kawa » 2008-02-22, 21:35

Zrób to romantycznie ;)
Daleko, daleko stąd... :)
Kawa
Przedziera się

Postprzez WarSong » 2008-02-25, 22:03

a co on jaszczurka że język taki długaśny ma? :->

Kawa napisał(a):Zrób to romantycznie ;)

Romek Cię nauczy.

Ja Ci powiem tak, gdy się całuję, robię to bardzo delikatnie, moja dziewczyna jest zachwycona, zresztą ja też jestem z siebie zadowolony i bardzo mi się to podoba, delikatne pocałunki są najlepsze! :P Lekko całuj wargi, tak jakbyś ich prawie nie dotykał.

Ja to całuję lekko, potem patrzę w oczy i się uśmiecham ;-)
http://www.fotka.pl/wielkanoc/koszyk/3375554 dorzuc kumpeli jajo, nie bądź skąpy ; )
WarSong
Rozgadany

Postprzez jessica » 2008-02-26, 00:13

WarSong napisał(a):Cytat:

a co on jaszczurka że język taki długaśny ma? :->

niektórzy takie maja.

WarSong napisał(a):Ja Ci powiem tak, gdy się całuję, robię to bardzo delikatnie, moja dziewczyna jest zachwycona, zresztą ja też jestem z siebie zadowolony i bardzo mi się to podoba, delikatne pocałunki są najlepsze! :P Lekko całuj wargi, tak jakbyś ich prawie nie dotykał.

to jest fajny sposób, zwłaszcza na pierwszy pocałunek :)
LIFE IS LIFE
jessica
Przedziera się

Postprzez Eunice » 2008-02-26, 15:26

Delikatnosć i spontan są najlepsze... ;)
Jak będziesz planował pocałunek z góry, ze napewno zrobisz to na pierwszym spotkaniu czasem może nie wypalić, bo będziesz miał stresa... Zaufaj sobie i wybierz odpowiedni moment...
-Te chmury są po to,

;***
Eunice
ExtraUser

Postprzez aga92th » 2008-02-27, 18:09

Delikatne pocałunki są najlepsze i ja się o tym przekonałam, a jeszcze na dodatek był to mój pierwszy pocałunek i to naprawde z fajnym kolesiem. Tylko, że teraz jest gożej. Moja siostra i jej przyjaciel (J) mieli jakiś miesiąc temu 18-stke. No i J (nie chcę używać imion) zawsze mi sie podobał, na imprezie był tylko troszeczkę podpity. Jak sie całowaliśy było naprawde super, ale on uznał to za zabawe. Nie żałuję tego ale jest mi trochę przykro. Teraz odnoszę wrażenie, że on nigdy mnie nie lubił. Po prostu nie mógł się powstrzymać przed pocałowaniem mnie - tak mi powiedział na drugi dzień. Co ja mam teraz zrobić? Cały czas, jak mam wolną chwilę wspomnienia wracają same, a czasem jest tak że wszystko śni mi się od początku do końca... :cry:
aga92th
Początkujący

Postprzez Eunice » 2008-02-27, 20:10

aga92th napisał(a):Jak sie całowaliśmy było naprawdę super, ale on uznał to za zabawę.

ojejku uwierz mi, ze nie pierwszy facet który z tobą tak postąpi, będzie zapewne takich wielu...

aga92th napisał(a):Po prostu nie mógł się powstrzymać przed pocałowaniem mnie - tak mi powiedział na drugi dzień.

standard... nie przejmuj się tylko to olej...

aga92th napisał(a):Co ja mam teraz zrobić? Cały czas, jak mam wolną chwilę wspomnienia wracają same

to wiadome, ale nie warto tego rozpamiętywać... moja rada spróbuj zapomnieć...

L
Ostatnio edytowano 2008-02-27, 22:37 przez Eunice, łącznie edytowano 1 raz
-Te chmury są po to,

;***
Eunice
ExtraUser

Następna strona

Powrót do Miłość, przyjaźń i znajomości