Pytanie: Czy w związku istotną rolę odgrywa różnica wieku??
Wasze opinie na ten temat....
Moderator: Moderator
whatsup napisał(a):tu nie chodzi tylko o to, że dziewczyna jest z młodszym. W ogóle o różnicę wieku.
whatsup napisał(a):powyżej 10 lat... gdy na przykład o tyle starszy jest facet
ok :) bo myślałam, że dyskusja przejdzie tylko na sytuacje kiedy dziewczyna jest starsza od faceta :)Eunice napisał(a):napisałam, ze niby nie ma znaczenia... a tamto dalej to tylko przykład...
no właśnie.... nie powinno być żadnej przeszkody jeżeli się zakochasz.....Eunice napisał(a):ale jakbym się zakochała w 10 lat starszym to przecież żadna przeszkoda...
whatsup napisał(a):no właśnie.... nie powinno być żadnej przeszkody jeżeli się zakochasz.....
dobrze usłyszeć takie sprawdzone słowa. A wg mnie może początkowo widać tą różnice, ale później to wszystko się niweluje. Jest dwoje zakochanych ludzi, żadnych barier - tyle.Eunice napisał(a):Spotykalismy się i w ogóle... Wieć myślę, że 10 lat nie zrobiło by mi najmniejszej różnicy...
whatsup napisał(a):dobrze usłyszeć takie sprawdzone słowa
whatsup napisał(a):A wg mnie może początkowo widać tą różnice, ale później to wszystko się niweluje
Kani napisał(a):ale jakbym miała 20, a on 26 to nikt by nawet palcem na to nie kiwnął
dokładnie o to mi chodziłoperseverance napisał(a):bo ta różnica nieco się zaciera im więcej lat
i to też święta prawda ;)perseverance napisał(a):oczywiście różne komentarze są bo ludzie są różni, ale tym należy się nie przejmować
Powrót do Miłość, przyjaźń i znajomości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość